• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 1. juni 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:45

2. pinsedag, mandag den 1.juni, bliver der arrangeret en pilgrimsvandring fra Vor Frelsers kirke til Egholmfærgen, hvorefter vandringen forsætter på øen og afsluttes i Vesterkær Kirke. Vandringen er arrangeret af Lillian Eriksen og Charlott Sams samt præster og fra de nævnte kirker; men uanset hvor man kommer fra, er man velkommen.

Programmet bliver i store træk som følger:

• Kl. 10.00: kort andagt i Vor Frelser kirke v/ Astrid Louise Agerskov
  • Kl. 11.30: sejler m. færgen til Egholm – overfarten er betalt af Vesterkær kirke
  • Kl. 12.30: frokost på Egholm
  • kl. 15.45: med færge tilbage til fastlandet
  • kl. 16.00: kort nadvergudstjeneste i Vesterkær kirke v/ Astrid Louise Agerskov. Efterfølgende er der kaffe og brød.

Der bliver både mulighed for at vandre sammen i indbyrdes samtale og i stilhed. Vi holder små pauser med korte andagter til at samle tankerne. Husk madpakke til frokosten, vand, fornuftig påklædning og fodtøj. Det er muligt at deltage i en del af turen og/eller at deltage i gudstjenester og andagter selvom man ikke går med på hele turen. Turens længde er ca. 12 km. Velkommen til en smuk og eftertænksom pilgrimsvandring. Fred og alt godt!

Astrid Louise Agerskov
Sted Skydebanevej 2, 9000 Aalborg